Dakdiensten

Voor álle soorten platte daken

0 +
Daken
1 199 +
Vierkante meter per dag
0
Medewerkers

Platdak.nl levert dakdiensten voor álle soorten platte daken. Van nieuwbouw tot renovatie, van onderhoud tot het zonnepanelenproof maken, u vraagt Platdak.nl ‘dakdekt’.

Doordat wij materialen uit eigen magazijn leveren, is elke opdracht snel te realiseren. Platdak.nl is daarom een prettige partners voor aannemers en bouwbedrijven.

Hierbij een overzicht van onze dakdiensten;

Benieuwd naar de kosten voor uw platte dak? Vraag dan nu makkelijk een offerte aan. 

Nieuwbouw

Bij de nieuwbouw en aanleg van een plat dak werkt Platdak.nl volgens het Bouwbesluit. Ook werken wij volgens alle geldende normen van dat moment. Wij nemen u mee in materiaalkeuze en zorg dat het dakdekken zorgvuldig en professioneel gebeurt.

Nieuwbouw bedrijfshallen

Meters maken, dáár houden wij van bij Platdak.nl. Daarom zijn platte daken van bedrijfshallen één van onze specialismes. Aannemers en bouwbedrijven werken daarom graag met ons samen. Een ander voordeel van Platdak.nl is, dat wij materialen leveren uit eigen voorraad en daarom een snelle en flexibele partner zijn.

Renovatie

Is uw dak toe aan renovatie? Oók daarin maakt het Platdak.nl het verschil. Snel, vakkundig én efficiënt: wij ontzorgen onze klanten en zorgen dat het gerenoveerde platte dak weer jaren mee kan.

Aanbouw

Denkt u aan een aanbouw? Natuurlijk heeft u nagedacht hoe deze aanbouw eruit moet zien, hoe u de aanbouw gaat gebruiken en gaat inrichten. Vergeet u het platte dak niet? Voorkom toekomstige problemen en zorg dat u het platte dak van uw aanbouw laat aanleggen door een professional.

Inspectie en Onderhoud

Bezit u een plat dak? Platdak.nl verzorgt ook inspecties en onderhoud. Wees er op tijd bij en voorkom lekkages en andere toekomstige problemen aan uw platte dak.

Sedumdaken

Een sedumdak: prachtig, duurzaam en milieuvriendelijk. De sedumplantjes zorgen voor een verhoogde levensduur van een plat dak door bescherming tegen de elementen. Daarnaast zorgt de planten op het dak voor warmte- en geluidsisoltatie, in de winter houdt het sedumdak warmte vast, in de zomer werkt het verkoelend. Een sedumdak heeft bijna geen onderhoud, míts de aanleg goed gebeurd. Platdak.nl is uw vertrouwde partner.

Zinkwerk

Zink, je ziet écht het verschil. Platte daken afwerken met zinkwerk, geeft net die extra touch aan uw woning of bedrijfspand. Platdak.nl verzorgt het zinkwerk voor deklijsten en dakgoten.

Bitumen

Bitumen, ofwel ‘dakleer’, ijzersterk én goed te onderhouden! Dakbanen van bitumen zijn een praktische oplossing voor platte daken. Natuurlijk óók gebruikt door de dakdekkers van Platdak.nl

PVC

Platdak.nl werkt ook PVC op het platte dak. PVC is kunststof, makkelijk om mee te werken én onderhoudsarm.

Isolatie

Platdak.nl is ook gespecialiseerd in het isoleren van daken en wanden. Wij werken met inSus isolatieplaten. Deze vorm van isolatie is een circulair product. Een duurzame én verantwoorde wijze van dakisolatie, wandisolatie en gevelisolatie.